×
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

CONFIDENȚIALITATE

S.C. HAHAHA PRODUCTION S.R.L. este inregistrată in Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal al A.N.S.P.D.C.P.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modifcată și completată, precum și Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. HAHAHA PRODUCTION S.R.L S.C.HAHAHA PRODUCTION S.R.L cu sediul în sat Ciocănești, comuna Călinești, nr 233B, jud Argeș, J03/ 1464/ 2006, cod unic de înregistrare 18981042, are obligația de a administra datele personale despre dumneavoastră în condiții de siguranță și utilizate numai în scopurile declarate mai jos.

1. Modalitățile de colectare a datelor cu caracter personal
– direct de la dumneavoastră, prin completarea formularului de creare a unui cont de client si plasarea unei comenzi pe Site;
– automat, in momentul accesării Site-ului, prin cookies sau IP (Internet Protocol).

2. Tipuri de date colectate
2.1. Prin accesarea de către dumneavoastră a Site-ului www.hastore.ro, dar și prin intermediul completarii formularului de creare a unui cont și plasarea unei comenzi, Vânzătorul va colecta următoarele date: numele complet, adresa de facturare, adresa de livrare, numărul de telefon la care vă putem contacta, adresa de e-mail, istoricul produselor căutate și comandate. De asemenea, Vânzătorul poate stoca următoarele detalii privind vizitarea Site-ului, însă fără a se limita la: date de trafic sau alte date de comunicații.
2.2. Prin completarea formularului privind crearea unui cont de client pe Site, vă dați consimțământul în mod expres că datele dumneavoastră să intre în baza de date a Vânzătorului și să fie prelucrate sau folosite pe viitor numai in scopurile declarate mai jos.
2.3. Aceste date pot fi accesate exclusiv intern, de către personalul autorizat al Vânzătorului. Fiecare utilizator are posibilitatea de a vedea doar propriile date personale pe care le-a introdus. Datele pe care ni le furnizați vor rămâne confidențiale, nu vor fi afișate public și nu vor fi dezvăluite altor utilizatori.
2.4. Aveți posibilitatea de a modifica informațiile cu caracter personal furnizate, prin logarea în contul creat pe site și accesarea secțiunii „Contul Meu”. Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt eronate sau nu mai sunt valabile, vă rugam să ne informați cât mai curând posibil.

3. Scopurile colectării datelor cu caracter personal
3.1. Scopurile colectării datelor dumneavoastră de către Vânzător, fără alte obligații, sunt următoarele:
– procesarea comenzilor pe care le realizați, confirmarea acestora, informarea privind evoluția și livrarea
– realizarea unor profile de marketing
– comunicarea unor oferte, promoții sau mesaje de marketing privind activitatea Vânzătorului
– participarea la eventualele concursuri organizate de Vânzător
– comunicarea unor mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile puse la dispoziție de Vânzător
– completarea chestionarelor, sondajelor sau înscrierea la newsletters puse la dispoziție de Vânzător
– statistici necesare pentru îmbunătățirea calității și conținutului site-ului și a serviciilor puse la dispoziție de Vânzător
– statistici necesare pentru asigurarea siguranței site-ului și serviciilor puse la dispoziție de Vânzător
– personalizarea și îmbunătățirea experienței pe Site
3.2. Refuzul dumneavoastră de a furniza datele cu caracter personal are următoarele efecte:
– imposibilitatea de a plasa comenzi pe Site
– nu veți putea primi oferte, promoții sau mesaje de marketing privind activitatea Vânzătorului
– nu veți putea participa la eventualele concursuri organizate de Vânzător
– nu vi se vor comunica mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile puse la dispoziție de Vânzător
– nu veți putea completa chestionarele, sondajele sau să vă înscrieți la newsletters puse la dispoziție de Vânzător

4. Comunicarea prin e-mail
4.1. E-mail-urile vor fi folosite pentru a comunica statusul comenzilor (confirmarea și evoluția acestora, timpul de livrare).
4.2. Prin introducerea e-mail-ului in câmpul „Abonează-te la newsletterul nostru” prezent în zona inferioară a Site-ului, vă dați acordul să primiți newsletters pe e-mail care vor conține oferte, promoții sau mesaje de marketing privind activitatea Vânzătorului.
4.3. E-mail-urile primite ca urmare a consimțământului dumneavoastră vor conține și un link prin care vă veți putea dezabona în orice moment de la acest serviciu.
4.4. Vânzătorul nu promovează spamul și nu va furniza unor terți adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat pe Site.

5. Date colectate automat (Cookies si IP)
5.1. Putem colecta automat în scopuri administrative sau statistice informații despre computerul dumneavoastră sau dispozitivul prin intermediul căruia accesați Site-ul, inclusiv, însă fără a ne limita la: IP (Internet Protocol), tipul sistemului de operare folosit, tipul și versiunea browserului folosit, volumul și statusul transmiterii de date, data și ora locală, produsele căutate și vizualizate.
5.2. În aceleași scopuri, putem obține informații despre dumneavoastră prin cookies – fișiere unice prin care puteți fi identificați, stocate automat de către site-uri în hard-disk-ul computerului sau dispozitivului prin intermediul căruia navigați pe internet. Acestea permit site-urilor să recunoască vizitatorii care revin și să furnizeze istoricul vizitelor anterioare, pentru a personaliza și îmbunătăți serviciile furnizate. Din setările browserului dumneavoastră puteți dezactiva acceptarea de cookies sau le puteți șterge pe cele deja stocate. Deoarece cookies sunt esențiale în efectuarea comenzilor pe Site, vă recomandam să nu le dezactivați. Pentru mai multe detalii privind cookies, vă rugăm să accesați pagina http://www.aboutcookies.org/
5.3. Vânzătorul va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe perioada existenței contului pe Site. În urma ștergerii contului dumneavoastră, aceste date vor fi anonimizate automat și folosite doar în scopul unor statistici interne.
5.4. Aceste informații nu vor fi folosite pentru a identifica utilizatorii, cu excepția cazurilor în care avem o obligație legală.
5.5. Conform Legii nr. 677/2001 – capitolul V, beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției. Totodata, aveți dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația dumneavoastră, ca datele personale să facă obiectul unei prelucrări și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi trebuie să înaintați o cerere întocmită în forma scrisă, datată și semnată, la sediul Vânzătorului, sau să ne contactați prin e-mail – cu condiția să ne scrieți de pe adresa de e-mail folosită la crearea contului.

6. Angajamentul nostru față de siguranță și protecția datelor cu caracter personal
6.1. Site-ul folosește măsuri de securitate adecvate (SSL Software) pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale, pierderii, modificării, dezvăluirii, accesului neautorizat sau folosirii greșite a informațiilor care se află în baza de date a Vânzătorului.
6.2. Este important ca utilizatorul să ia toate măsurile de securitate pentru a se proteja de accesul neautorizat al contului său personal. Recomandăm alegerea unei parole puternice, care să fie ținută privată. De asemenea, trebuie dat întotdeauna log-out după încheierea unei sesiuni online de pe un calculator public / share-uit.
6.3. Dacă luăm la cunoștinta orice abuz legat de datele furnizate de către dumneavoastră, este posibil să încercăm să vă informăm, pentru a putea lua măsurile potrivite de siguranță. De asemenea, în cazul unui abuz asupra sistemului de siguranță, vom pune un avertisment pe Site.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Go Top